Obchodní vztahy mezi Českou republikou a Maďarskem - Bugárová, Olga (2018)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat česko-maďarské obchodní vztahy. Dílčími cíli jsou charakteristika maďarské kultury a představení obchodních a kulturních specifik dané země. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole se věnuji obecné i ekonomické charakteristice Maďarska. Ve druhé kapitole se zaměřím na vzájemné obchodní vztahy mezi Českou republikou a Maďarskem a ve třetí kapitole prozkoumám obchodní a kulturní specifika této středoevropské země. V poslední kapitole této bakalářské práce jsou rozhovory se třemi lidmi, významnými pro obchodní a kulturní spolupráci mezi Českou republikou a Maďarskem.