Obchodní vztahy mezi Českou republikou a Maďarskem - Bugárová, Olga; Müllerová, Františka, 1948-; Hudíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat česko-maďarské obchodní vztahy. Dílčími cíli jsou charakteristika maďarské kultury a představení obchodních a kulturních specifik dané země. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole se věnuji obecné i ekonomické charakteristice Maďarska. Ve druhé kapitole se zaměřím na vzájemné obchodní vztahy mezi Českou republikou a Maďarskem a ve třetí kapitole prozkoumám obchodní a kulturní specifika této středoevropské země. V poslední kapitole této bakalářské práce jsou rozhovory se třemi lidmi, významnými pro obchodní a kulturní spolupráci mezi Českou republikou a Maďarskem.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses