Analýza marketingové strategie firmy X5 Retail Group na ruském trhu se zaměřením na vybraný typ prodejen - Taran, Tatiana (2018)
Cílem bakalářské práce na téma „Analýza marketingové strategie firmy X5 Retail Group na ruském trhu se zaměřením na vybraný typ prodejen“ je analyzovat konkurenční prostředí diskontní prodejny „Pyaterochka” a zjistit, jestli je zvolená marketingová strategie efektivní, případně doporučit změny pro její zlepšení. První část práce je tvořena teoretickým přehledem problému marketingu a tvorby marketingové strategie. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a stávající marketingové strategie společnosti „Pyaterochka“.