Analýza a komparace exportních strategií společnosti Brano Group a.s. - Hendrychová, Darina (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou a komparací exportních strategií společnosti Brano Group a. s. a na vybraných, prioritních trzích. Dále také identifikací, analýzou a doporučením ohledně nových exportních (investičních) příležitostí. Toto doporučení je provedeno na základě personalizované SWOT a PEST(EL) analýzy a také na základě konzultace s představitelem managementu společnosti. Cílem této diplomové práce je jasné stanovisko ohledně nových exportních (investičních) příležitostí zkoumané společnosti z pohledu autorky práce.