Analýza a komparace exportních strategií společnosti Brano Group a.s. - Hendrychová, Darina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou a komparací exportních strategií společnosti Brano Group a. s. a na vybraných, prioritních trzích. Dále také identifikací, analýzou a doporučením ohledně nových exportních (investičních) příležitostí. Toto doporučení je provedeno na základě personalizované SWOT a PEST(EL) analýzy a také na základě konzultace s představitelem managementu společnosti. Cílem této diplomové práce je jasné stanovisko ohledně nových exportních (investičních) příležitostí zkoumané společnosti z pohledu autorky práce.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses