Zásady dobré reklamy v kategorii pracích prostředků - Šašmová, Nicole; Postler, Milan, 1960-; Ličko, Oliver; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá pojmem reklama a jejím využitím na produkty v kategorii pracích prostředků. Předmětem práce je identifikace pracích prostředků v dané kategorii, SWOT analýza vybraných značek pracích prostředků, porovnání reklamy vybraných značek pracích prostředků a vlastní výzkum, jehož účelem je zjištění vnímání reklamy na prací prostředky. Pro získání výsledků je využito teoretických znalostí a standardního kvantitativního výzkumu prostřednictvím dotazníku. Závěr práce shrnuje vyhodnocení a interpretaci. Výstup práce představuje budoucí návrhy a doporučení pro vybrané značky.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses