Vývoj nástroje pro kontrolu a predikci personálních nákladů společnosti - Dušek, Jakub; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou predikce personálních nákladů společnosti. V práci je uveden teoretický základ dané problematiky lidských zdrojů a dále praktické zpracování nástroje pro predikci personálních nákladů. Pro tvorbu nástroje je využito prostředí MS Office a programovací jazyk Visual Basic for Application, pomocí kterého je dosaženo automatizace procesů vedoucích k výpočtu predikce personálních nákladů.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses