Implementace zpětné vazby do firmy Ypsotec s.r.o. - Layerová, Barbora; Jiříčková, Ludmila; Líkařová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Bakalářská práce má seznámit čtenáře s implementací 360° zpětné vazby, kde manažer je hodnocen nejen nadřízeným, ale také kolegy, podřízenými a sám sebou. Zabývá se i její implementací a přínosem pro firmu Ypsotec s.r.o. V teoretické části práce není popsána pouze implementovaná 360° zpětná vazba, ale také zpětná vazba obecně. Poukazuje na klady a zápory a popisuje historii a poskytovatele 360° zpětné vazby. Uvádí také srovnání s ostatními nástroji pro lidský rozvoj. V praktické části je samotná implementace 360° zpětné vazby do firmy Ypsotec s.r.o. Předmětem praktické části je analýza zpětné vazby, kterou poskytují manažeři firmy. Analýza byla provedena pomocí anonymního dotazníkového šetření. Výstupem je zhodnocení a porovnání dvou manažerů firmy v rámci zpětné vazby vůči zaměstnancům firmy.
Vedoucí práce: Ludmila Jiříčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses