Plánovanie a riadenie projektu implementácie ERP systému - Trepáčová, Veronika; Svatá, Vlasta, 1952-; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práca sa zaoberá plánovaním a riadením projektu implementácie ERP systému v spoločnosti IFS Czech s.r.o., ktorá je dodávateľom ERP systému IFS Applications. Hlavným cieľom je na základe analýzy súčasného stavu plánovania a riadenia projektov v spoločnosti zistiť nedostatky a navrhnúť vhodné opatrenia, ktoré by mohli v budúcnosti pomôcť rýchlejšej adaptácii novej metodiky s agilnými princípmi a viesť k zlepšeniu plánovania a riadenia projektov. Práca je rozdelená na dve základné časti, a to časť teoretickú a praktickú. Teoretická časť popisuje v troch kapitolách princípy projektu a riadenia projektov, prístupy k životným cyklom v metodikách a plánovanie projektu. Praktická časť sa skladá z dvoch celkov. Prvým je analýza aktuálneho stavu vybranej spoločnosti z pohľadu jej cieľov, postavenia na trhu, metodiky riadenia projektov a reálneho projektového riadenia a plánovania. Druhý celok sa venuje návrhu vhodných organizačných, metodických, technologických a ďalších opatrení na zlepšenie súčasného stavu v oblasti plánovania a riadenia projektov. Prínosom práce je predovšetkým vykonaná analýza a návrh reálne aplikovateľných riešení.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses