Úroveň ochrany před manipulací v síťových médiích v České republice - Václavík, Milan; Sigmund, Tomáš; Radváková, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem práce je identifikovat a popsat prvky a metody ochrany před manipulativním jednáním v síťových médiích v kontextu České republiky. Cíle je dosahováno zejména analýzou elektronických dokumentů. Práce se dělí na několik částí. První část se zaměřuje na vymezení síťových médií a jejich vlastností, příkladů a rizik. Dále práce poskytuje popis hlavních motivů manipulace a také uvádí techniky, které jsou pro toto jednání hojně využívány. Třetí klíčová část práce se zaměřuje na identifikaci a deskripci prvků ochrany před manipulací v síťových médiích.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses