Firemní identita Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu - Smiková, Michaela (2018)
Diplomová práce se zabývá firemní identitou neziskové organizace Mezinárodní cena vévody z Edinburghu s důrazem na vnější vystupování organizace a jednotný vizuální styl. V teoretické části bude pozornost věnována vymezení základních pojmů a prvků firemní identity, zejména pak firemnímu designu. Praktická část bude věnována kritickému zhodnocení vizuálního stylu neziskové organizace na základě poznatků z teoretické části, ale také na základě vlastních názorů autorky. Závěrečná část práce představuje autorčin návrh grafického zpracování webových stránek neziskové organizace.