Firemní identita Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu - Smiková, Michaela; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práce se zabývá firemní identitou neziskové organizace Mezinárodní cena vévody z Edinburghu s důrazem na vnější vystupování organizace a jednotný vizuální styl. V teoretické části bude pozornost věnována vymezení základních pojmů a prvků firemní identity, zejména pak firemnímu designu. Praktická část bude věnována kritickému zhodnocení vizuálního stylu neziskové organizace na základě poznatků z teoretické části, ale také na základě vlastních názorů autorky. Závěrečná část práce představuje autorčin návrh grafického zpracování webových stránek neziskové organizace.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses