Analýza a optimalizace vybraných procesů ve výrobním podniku - Káňová, Eva; Doucek, Petr, 1960-; Rosický, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá tématem procesní analýzy výrobního podniku Philip Morris ČR, a.s. Cílem této práce je analyzovat vybrané procesy výrobního podniku. Na základě analýzy jsou v diplomové práci uvedená doporučení, která by měla vést k optimalizaci vybraných procesů. Práce je rozdělena na dvě části a to, teoretickou a praktickou. Teoretická práce představuje pojmy jako MES, LES, proces nebo BPMN. Praktická část začíná představením společnosti a následně se zabývá již zmíněnou analýzou vybraných procesů. Cíle diplomové práce bylo dosaženo pomocí metody pozorování. Přínosem práce jsou vypracovaná doporučení, která by měla, po jejich zavedení vést k optimalizaci zmíněných procesů.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses