Analýza marketingových aktivit vybraného eshopu - Veselý, Martin (2018)
Hlavní částí této práce je analýza marketingových aktivit e-shopu LEDFASHION (www.ledfashion.cz). Důraz je kladen především na analýzu SEO a PPC reklamních kam-paní.Cílem této práce je na základě analýzy marketingových aktivit podat doporučení pro op-timalizaci těchto aktivit za účelem zvýšení jejich ziskovosti a navýšení tržeb e-shopu LEDFASHION. Zároveň je cílem této práce objasnit čtenáři klíčové principy online marketingu tak, aby nabyté vědomosti mohl sám v praxi využít ve svůj prospěch například při tvorbě vlastní-ho e-shopu. Pokusím se také objasnit základní výhody online marketingu, aby čtenáři bylo jasné, proč se vůbec má online marketingem zabývat.V teoretické části nejprve rozeberu klíčové části online marketingu, objasním jejich vý-hody a nevýhody a popíšu, jak se využívají v praxi.V praktické části se již zaměřuji na analýzu konkrétních marketingových aktivit e-shopu LEDFASHION a na základě výstupů z této analýzy stanovuji doporučení pro optimalizaci těchto aktivit.Závěrem hodnotím provedenou analýzu a celkový přínos této práce.