Italština nejen pro samouky - Janešová, Jarmila, 1924- (LEDA, 2017)
Lekce obsahují dialogy, přehled slovní zásoby, výklady gramatiky a cvičení. V některých lekcích najdeme autentické italské texty. Součástí učebnice jsou audio CD ve formátu MP3 a klíč ke cvičením.