Italština nejen pro samouky - Janešová, Jarmila, 1924- (Voznice : LEDA, 2017)
Lekce obsahují dialogy, přehled slovní zásoby, výklady gramatiky a cvičení. V některých lekcích najdeme autentické italské texty. Součástí učebnice jsou audio CD ve formátu MP3 a klíč ke cvičením.
Učebnice italštiny pro samouky. Komplet s CD-MP3 a klíčem.
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: italština; čeština; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); jazykové učebnice, texty, příručky (B); Italian language; Czech language; textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A); language textbooks, texts, handbooks (B)