Soukromé doučování a jeho potenciál na Táborsku - Myslivcová, Kristýna (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou soukromého doučování. Popisuje vliv prostředí na potenciální podnikatelský subjekt. Zaměřuje se na vzdělávací politiky v Evropě a dívá se na soukromé doučování z pohledu společenskovědních disciplín a teorií. Popisuje, jakým způsobem lze definovat potenciální trh a představuje nástroje analýzy konkurenčního prostředí. Teoreticky popsané metody jsou východiskem při realizovaném výzkumu. Cílem práce je posoudit potenciál soukromého doučování na Táborsku.