Soukromé doučování a jeho potenciál na Táborsku - Myslivcová, Kristýna; Dvořák, Jiří; Musilová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou soukromého doučování. Popisuje vliv prostředí na potenciální podnikatelský subjekt. Zaměřuje se na vzdělávací politiky v Evropě a dívá se na soukromé doučování z pohledu společenskovědních disciplín a teorií. Popisuje, jakým způsobem lze definovat potenciální trh a představuje nástroje analýzy konkurenčního prostředí. Teoreticky popsané metody jsou východiskem při realizovaném výzkumu. Cílem práce je posoudit potenciál soukromého doučování na Táborsku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: doučování; vzdělávací politika; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; remedial education; educational policy; business planning; master's theses