Finanční analýza a finanční plán CENTROPEN, a.s. - Řídký, Lukáš (2018)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu společnosti Centropen, a. s. za období v letech 2010 až 2015. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část je metodická, která popisuje postupy analýzy. Tyto procedury jsou použity v následující aplikační části na samotnou finanční analýzu a dosažené výsledky jsou porovnány s konkurencí. Součástí aplikační části je i nástin krátkodobého finančního plánu společnosti.