Finanční analýza a finanční plán CENTROPEN, a.s. - Řídký, Lukáš; Marek, Petr; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu společnosti Centropen, a. s. za období v letech 2010 až 2015. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část je metodická, která popisuje postupy analýzy. Tyto procedury jsou použity v následující aplikační části na samotnou finanční analýzu a dosažené výsledky jsou porovnány s konkurencí. Součástí aplikační části je i nástin krátkodobého finančního plánu společnosti.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses