Mediální obraz české veřejné správy - Šuhájková, Michaela; Musil, Martin, 1976-; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Náplní práce je prostřednictvím kvantitativní i kvalitativní obsahové analýzy vybraných českých titulů za období 1. června 2017 až 31. srpna 2017 zjistit, jaký mediální obraz předkládají česká média veřejné správě. V první části práce budou rozebrány teoretické pojmy, jako například obsah a výzkum médií. Dále budou popsány zvolené mediální tituly a stručně popsána podstata veřejné správy v České republice. Druhá část bude věnována samotným výstupům analýzy doplněné vysvětlením. V závěru práce dojde ke zhodnocení mediálního obrazu územní samosprávy, popisu případných rozdílů mezi médii a z toho vyvozené důsledky.
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: veřejná správa; územní samospráva; mediální obraz; public relations; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public administration; regional administration; media coverage; public relations; Czechia; master's theses