Analýza nabídky průvodcovských služeb v regionu Západočeské lázně - Košťálová, Barbora; Jarolímková, Liběna; Němečková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá průvodcovskými službami v turistickém regionu Západočeské lázně. Na začátku této práce jsou popsána nezbytná teoretická východiska týkající průvodcovských služeb v cestovním ruchu. Dále je v práci charakterizován turistický region Západočeské lázně. Cílem této práce je analyzovat zejména nabídku průvodcovských služeb v tomto regionu. Tato analýza tvoří praktickou část diplomové práce. Kromě analýzy nabídky a poptávky se diplomová práce věnuje také srovnání aktuální nabídky průvodcovských služeb a hodnocení potenciálu cestovního ruchu v daném regionu.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses