Využiti informačních technologií ve vězeňství - Hudec, Jiří; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá využitím informačních technologií ve vězeňství. V první části je proveden souhrn technologií a trendů, které jsou v této oblasti diskutovány na evropských a světových odborných konferencích. Dále je zhodnocena možnost aplikace několika vybraných trendů do místního prostředí Vězeňské služby ČR. Poslední část se věnuje návrhu řešení datového skladu, který v současné době není v prostředí VS ČR provozován. Výsledkem je rozbor předchozího nedokončeného řešení a návrh architektury nového řešení pro případný pilotní projekt. Přínosem této práce je zhodnocení využívání technologií v prostředí VS ČR a konkrétní návrh na zlepšení v oblasti Business Intelligence.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses