Implementácia E-Procurementového nástroja v spoločnosti - Čorejová, Monika; Kubálková, Markéta, 1970-; Richter, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Táto bakalárska práca sa zaoberá procurementom a jeho aplikáciou v prostredí podniku. Cieľom bakalárskej práce je vytvoriť sadu doporučení na zvýšenie efektivity procesu implementácie E-Procurementového nástroja. Práca je rozdelená na dva hlavné celky a to na teoretickú a praktickú časť. V prvej kapitole teoretickej časti je popísané elektronické obchodovanie a aplikácia jeho modelov v praxi. Druhá kapitola sa podrobne venuje procurementu a procurementovému cyklu. Praktická časť popisuje proces implementácie procurementového nástroja v spoločnosti a výskum efektívnosti tohoto procesu. K dosiahnutiu cieľu práce bola použitá metóda polo-štruktúrovaných rozhovor s kľúčovými užívateľmi procurementového nástroja.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses