Podnikatelský plán pro uvedení nové společnosti Eggspress na trh - Vajcík, Antonín (2018)
Diplomová práce se soustředí na zavedení nového podniku na trh pohostinství. Cílem práce je ověřit životaschopnost a reálnost unikátního konceptu. První kapitola teoreticky vymezuje základní pojmy podnikání. Následně je představena struktura podnikatelského plánu.Dotazníkové šetření je zaměřeno na vnímají vajec a pokrmů z nich připravených mezi respondenty. Stěžejní částí je samotný koncept Eggspress bistra, který je poté prověřen finanční analýzou. Nechybí ani SWOT analýza a analýza rizik projektu.