Podnikatelský plán pro uvedení nové společnosti Eggspress na trh - Vajcík, Antonín; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se soustředí na zavedení nového podniku na trh pohostinství. Cílem práce je ověřit životaschopnost a reálnost unikátního konceptu. První kapitola teoreticky vymezuje základní pojmy podnikání. Následně je představena struktura podnikatelského plánu.Dotazníkové šetření je zaměřeno na vnímají vajec a pokrmů z nich připravených mezi respondenty. Stěžejní částí je samotný koncept Eggspress bistra, který je poté prověřen finanční analýzou. Nechybí ani SWOT analýza a analýza rizik projektu.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses