Mapa atraktivit pro rodiny s dětmi - Nedvědová, Kateřina (2018)
Cílem diplomové práce je vytvořit tištěnou mapu atraktivit cestovního ruchu České republiky, mimo Prahu, která je určena zejména pro rodiny s dětmi, a podpořit tak rozvoj domácího cestovního ruchu. Dílčím cílem je vytvořit takovou mapu, která podpoří a usnadní cestování rodinám s dětmi a zároveň děti do cestování více zapojí.