Mapa atraktivit pro rodiny s dětmi - Nedvědová, Kateřina; Kvítková, Zuzana; Musílková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem diplomové práce je vytvořit tištěnou mapu atraktivit cestovního ruchu České republiky, mimo Prahu, která je určena zejména pro rodiny s dětmi, a podpořit tak rozvoj domácího cestovního ruchu. Dílčím cílem je vytvořit takovou mapu, která podpoří a usnadní cestování rodinám s dětmi a zároveň děti do cestování více zapojí.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses