Podnikatelský plán na otevření bistra - Králová, Michaela (2018)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu. Na základě zpracovaných dat je vyhodnocena reálnost předmětného záměru. Následně bude podnikatelský plán využit v začátcích podnikání. Práce je vypracována ve dvou částech – teoretické a praktické. V teoretické části jsou zachyceny důležité informace k vytvoření podnikatelského plánu, které jsou následně aplikované v praktické části na konkrétním podnikatelském záměru.