Podnikatelský plán na otevření bistra - Králová, Michaela; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu. Na základě zpracovaných dat je vyhodnocena reálnost předmětného záměru. Následně bude podnikatelský plán využit v začátcích podnikání. Práce je vypracována ve dvou částech – teoretické a praktické. V teoretické části jsou zachyceny důležité informace k vytvoření podnikatelského plánu, které jsou následně aplikované v praktické části na konkrétním podnikatelském záměru.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses