Hledání nových cest ve společnosti Siemens - Rušínová, Karolína; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálními tématy, kterými jsou společenská odpovědnost firem a udržitelný rozvoj. Práce si klade za cíl zjistit, jak jsou veřejností tyto pojmy vnímány a jestli je pro ně podpora CSR aktivit u firem důležitá. Záměrem je hodnocení projektu Restart@Siemens a navržení nových oblastí CSR strategie. Teoretická část se skládá ze 2 kapitol, které se týkají uvedení do problematiky CSR, etiky a komunikace CSR. V rámci praktické části je představena firma Siemens, s.r.o. a její CSR strategie. Tato část se věnuje také detailnějšímu zpracování a popsání programu Restart@Siemens. Tento projekt se zaměřuje na pomoc zaměstnávání lidí bez domova.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses