Výběr a implementace CRM systému ve firmě - Švecová, Kateřina; Topolová, Ivana; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem CRM systému ve společnost XY. Teoretická část vysvětluje základní poznatky o CRM, potřebné pro porozumění celkové práci. Praktická část je zaměřena na popis procesu výběru CRM systému a jeho implementace ve společnosti XY. Cílem práce bylo vytvoření doporučeného postupu pro výběru CRM systému a zhodnocení postupu vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Ivana Topolová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses