Řešení zpětných toků v dodavatelském řetězci - Kulhavá, Eva; Sato, Alexej, 1952-; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je zmapování zpětných toků a procesů reverzní logistiky. V první kapitole jsou definovány stěžejní pojmy pro tuto práci a souvislosti mezi nimi. Druhá kapitola je věnována stoupající důležitosti zpětných toků, dále jsou v rámci kapitoly popsány prvky zpětných toků a procesy reverzní logistiky. Třetí kapitola pojednává o trendech reverzní logistiky, jejichž cílem je zvýšení úrovně poskytovaného zákaznického servisu. To je demonstrováno na příkladech prodejce spotřební elektroniky. Poslední kapitola se věnuje možnostem, jak minimalizovat ztráty, které zpětné toky nabízí a jak pomocí reverzní logistiky lze generovat dodatečné příjmy.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses