Příčiny a důsledky využívání přírodního kapitálu v brazilské ekonomice : případ Amazonie - Mareček, Jan; Sejkora, Jiří, 1985-; Bártová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je zjistit důležitost přírodního kapitálu v brazilské ekonomice, definovat tento pojem, jeho měřitelnost a jeho spojitosti s ostatními odvětvími ekonomického subjektu, jako např. zemědělství, společnost, ekonomická situace atd. a s tím spojené příčiny a důsledky (ne)udržitelného využívání přírodního kapitálu v oblasti Amazonie.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses