Zhodnocení motivace zaměstnanců napříč odvětvími - Jansová, Klára; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Budinská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení motivace zaměstnanců ve vybraných firmách odlišných odvětví. V teoretické části seznamuje s vývojem a trendy v oblasti motivace. V praktické části se zabývá firmami jako účastníky výzkumu. |Práce vychází z výsledků dotazníkového šetření, které klade do souvislosti s teoretickými východisky. V závěru dochází k zhodnocení výsledků a doporučení pro zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses