Specifika provozování hotelového spa & wellness - Janotová, Monika (2018)
Cílem práce bylo srovnat starší spa hotelu Four Seasons s novým spa a následně analyzovat vliv této změny na celkový příjem hotelu. Kromě dílčích statistik, zaměřujících se na vytíženost nového spa, obsahuje práce také srovnání s konkurenčními zařízeními v Praze, a to na základě velikosti, efektivity či cenové relace. Závěrem byla provedena SWOT analýza daného zařízení a zároveň byly představeny návrhy na zdokonalení daného hotelového spa.