Specifika provozování hotelového spa & wellness - Janotová, Monika; Jenčková, Jiřina; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem práce bylo srovnat starší spa hotelu Four Seasons s novým spa a následně analyzovat vliv této změny na celkový příjem hotelu. Kromě dílčích statistik, zaměřujících se na vytíženost nového spa, obsahuje práce také srovnání s konkurenčními zařízeními v Praze, a to na základě velikosti, efektivity či cenové relace. Závěrem byla provedena SWOT analýza daného zařízení a zároveň byly představeny návrhy na zdokonalení daného hotelového spa.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses