Faktory úspěchu vybraného hudebního festivalu se zaměřením na marketingovou komunikaci - Thomesová, Vendula (2018)
Tato diplomová práce se zabývá českým hudebním festivalem Rock for People a faktory, které mohou ovlivnit jeho úspěch z hlediska návštěvnosti. Cílem této diplomové práce je analýza faktorů, které ovlivňují úspěch hudebního festivalu Rock for People se zaměřením především na působení nástrojů komunikačního mixu. Pro dosažení stanoveného cíle bylo provedeno dotazníkové šetření. Na základě toho budou navržena doporučení pro pořadatele, jakým způsobem postupovat při tvorbě plánu marketingových aktivit při přípravě festivalu. V první kapitole je položena teoretická základna, druhá kapitola se věnuje metodám a cílům této práce a třetí kapitola obsahuje samotné návrhy na zlepšení