Faktory úspěchu vybraného hudebního festivalu se zaměřením na marketingovou komunikaci - Thomesová, Vendula; Novák, Michal; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato diplomová práce se zabývá českým hudebním festivalem Rock for People a faktory, které mohou ovlivnit jeho úspěch z hlediska návštěvnosti. Cílem této diplomové práce je analýza faktorů, které ovlivňují úspěch hudebního festivalu Rock for People se zaměřením především na působení nástrojů komunikačního mixu. Pro dosažení stanoveného cíle bylo provedeno dotazníkové šetření. Na základě toho budou navržena doporučení pro pořadatele, jakým způsobem postupovat při tvorbě plánu marketingových aktivit při přípravě festivalu. V první kapitole je položena teoretická základna, druhá kapitola se věnuje metodám a cílům této práce a třetí kapitola obsahuje samotné návrhy na zlepšení
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: hudební festivaly; marketingová komunikace; public relations; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; music festivals; communication in marketing; public relations; master's theses