Implementace informačního portálu pro platformu Origam - Šmíd, Martin (2018)
Cílem této diplomové práce je analyzovat, navrhnout a implementovat prototyp portálové aplikace pro platformu Origam, která je vhodným prostředím pro jeho implementaci. Navr-žený prototyp je webová aplikace vyvinutá ve frameworku Laravel 5.5. Softwarový projekt je řízený metodikou MMSP. Analýza se opírá o charakteristiku portálových aplikací, ze které pramení požadavky na funkcionalitu. Návrh je realizován pomocí vhodných UML diagramů. Vlastní přínos práce spočívá v rozšíření platformy Origamu o podpůrnou aplika-ci, která do jisté míry odstraňuje jeho nedostatky.