Implementace informačního portálu pro platformu Origam - Šmíd, Martin; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem této diplomové práce je analyzovat, navrhnout a implementovat prototyp portálové aplikace pro platformu Origam, která je vhodným prostředím pro jeho implementaci. Navr-žený prototyp je webová aplikace vyvinutá ve frameworku Laravel 5.5. Softwarový projekt je řízený metodikou MMSP. Analýza se opírá o charakteristiku portálových aplikací, ze které pramení požadavky na funkcionalitu. Návrh je realizován pomocí vhodných UML diagramů. Vlastní přínos práce spočívá v rozšíření platformy Origamu o podpůrnou aplika-ci, která do jisté míry odstraňuje jeho nedostatky.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses