Manažerské rozhodování v procesu rozšiřování agentury práce - Piklová, Barbora (2018)
Tato diplomová práce se zabývá manažerským rozhodováním v procesu rozšiřování lokální personální agentury. Hlavním cílem diplomové práce je přijetí rozhodnutí, které povede ke zvýšení celkové hodnoty podniku. Rozhodnutí o zřízení nové pobočky bude podložené výsledky manažerských rozhodovacích metod. Pro zpracování metod manažerského rozhodování budou využity údaje z finančního účetnictví společnosti a od majitelů společnosti. V teoretické části bude pojednáno o trhu práce, budou vymezeny základní pojmy o personálních agenturách a agenturním zaměstnávání. V další kapitole budou představeny metody na podporu manažerského rozhodování. Diplomová práce bude předložena managementu agentury, který na základě jejích výstupů novou pobočku zrealizuje či nikoli.