Manažerské rozhodování v procesu rozšiřování agentury práce - Piklová, Barbora; Hajdíková, Taťána; Pudil, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato diplomová práce se zabývá manažerským rozhodováním v procesu rozšiřování lokální personální agentury. Hlavním cílem diplomové práce je přijetí rozhodnutí, které povede ke zvýšení celkové hodnoty podniku. Rozhodnutí o zřízení nové pobočky bude podložené výsledky manažerských rozhodovacích metod. Pro zpracování metod manažerského rozhodování budou využity údaje z finančního účetnictví společnosti a od majitelů společnosti. V teoretické části bude pojednáno o trhu práce, budou vymezeny základní pojmy o personálních agenturách a agenturním zaměstnávání. V další kapitole budou představeny metody na podporu manažerského rozhodování. Diplomová práce bude předložena managementu agentury, který na základě jejích výstupů novou pobočku zrealizuje či nikoli.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: personální agentury; agenturní zaměstnávání; rozhodování; trh práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employment companies; temporary agency work; decision making; labor market; master's theses