Trendy kongresového turismu - Tomášková, Veronika (2018)
Teoretická část práce je věnována charakteristice kongresového turismu a světového trhu kongresového turismu včetně postavení České republiky. Praktická část je zaměřena na ověření světových trendů kongresového turismu na národní úrovni, stanovení trendů a odlišností mezinárodních a národních asociačních kongresů, které pravidelně organizuje Guarant International spol. s r. o. a zhodnocení vlivu globálních trendů na současný a budoucí vývoj kongresového odvětví České republiky.