Trendy kongresového turismu - Tomášková, Veronika; Jarolímková, Liběna; Chaloupka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Teoretická část práce je věnována charakteristice kongresového turismu a světového trhu kongresového turismu včetně postavení České republiky. Praktická část je zaměřena na ověření světových trendů kongresového turismu na národní úrovni, stanovení trendů a odlišností mezinárodních a národních asociačních kongresů, které pravidelně organizuje Guarant International spol. s r. o. a zhodnocení vlivu globálních trendů na současný a budoucí vývoj kongresového odvětví České republiky.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses