E-learning jako nástroj managementu - příklad konkrétní firmy - Kubová, Kateřina; Němečková, Iveta; Komrska, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit silné a slabé stránky zavedení elektronického vzdělávání pro pracovníky ve výrobních firmách jak z hlediska teoretického základu managementu se zaměřením na personální a bezpečnostní management a na management kvality, tak i konkrétního příkladu firmy, ve které byl tento vzdělávací systém zaveden. V návaznosti na získané poznatky obsahuje práce návrh na zlepšení nedostatků systému e-learningu v této konkrétní firmě a jeho možné zefektivnění.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses