Analýza nástrojů pro práci s Big Daty - Ngo Anh, Tuan; Molnár, Zdeněk, 1939-; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá fenoménem nestrukturovaných dat (Big Data), a to nejprve z hlediska jeho aspektů, současného stavu i výhledu do budoucna. Dále nabízí přehled nástrojů pro analýzu nestrukturovaných dat a podrobnější popis jejich platformy Apache Hadoop. Dále je zde provedena podrobnější analýza jednotlivých vybraných nástrojů a jejich hodnocení na základě kritérií, modelového příkladu a metody TOPSIS.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses