Podnikateľský plán na založenie firmy v oblasti kopírovacích služieb (vstup na český trh) - Tomešová, Ivana; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cieľom diplomovej práce bolo vytvoriť podnikateľský plán vo forme Lean Canvas pre vstup zahraničnej spoločnosti na český trh. Zahraničná spoločnosť vytvára marketingovú platformu medzi študentmi a firmami. Prostredníctvom nej môžu študenti tlačiť svoje študijné materiály zadarmo, ale majú v nich reklamu od firiem. V práci je popísaný Lean Canvas, fungovanie zahraničnej firmy na jej domácom trhu a možné formy vstupu. Na základe skúmania skrytých potrieb, dotazníkového šetrenia, výskumu konkurencie a finančného plánu pre vybrané formy vstupu, bol zostavený Lean Canvas pre každú stranu platformy.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses