Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v prostředí Magistrátu hlavního města Prahy - mentoring a koučink - Coufalová, Klára; Němečková, Iveta; Šulcová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou vzdělávání a rozvoje zaměstnanců Magistrátu hlavního města Prahy, kde se podrobněji věnuje mentoringovému programu a internímukoučinku. Cílem práce je zhodnotit efektivitu vybraných metod (mentoring, koučink) a jejich významnost na úrovni vzdělávacího a rozvojového systému úřadu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se systematického vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, mentoringu a koučinku. Praktická část představuje Magistrát hlavního města Prahy a organizaci vzdělávání a rozvoje v prostředí úřadu. Následně je provedena analýza mentoringového programu a interního koučinku za využití interních dat a dokumentů a rovněž na základě dotazníkového šetření mezi zaměstnanci úřadu a hloubkových rozhovorů s garanty programů. Získané informace jsou interpretovány ve vlastní závěry a doporučení navrhující možná řešení podněcující budoucí pozitivní vývoj těchto programů.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses