Event management - Němcová, Lenka; Průša, Přemysl, 1980-; Ryšávková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá popisem a analýzou procesu přípravy a realizace eventů organizovaných v advokátní kanceláři HAVEL & PARTNERS. Cílem této práce je zhodnotit využití jednotlivých prvků event managementu při realizace eventů v advokátní kanceláři a identifikovat správné a nesprávné praktiky při přípravě a realizaci. Součástí práce je navržení možných variant pro zlepšení a také doporučení, jak co nejlépe zorganizovat event obchodního charakteru a jakých chyb se naopak vyvarovat. Práce je rozdělena do dvou částí, kdy v teoretické pasáži je za účelem zasazení tématu do širšího teoretického konceptu nejprve definován marketingový mix, poté event marketing a event management včetně jeho jednotlivých částí. V praktické části práce je představena advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS, následuje analýza procesu přípravy a realizace eventů a kritické zhodnocení efektivity eventů na základě stanovených cílů.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses